Je denkt er nu al over na… Helemaal los gaan tijdens een zonvakantie in een van de populaire zonbestemmingen via een van jou favoriete reisorganisatie voor jongerenreizen. Even alle stress van school of examens verwerken of gewoon even je ouders ontvluchten.

Hoe dan ook, je wilt een onvergetelijke zonvakantie maar daarvoor wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Een slimme actie zou zijn om voor een vroegboekkorting te gaan via een van jouw favoriete reisorganisatie voor jongeren!

Vroegboekkorting of Last Minute?

De term vroegboekkorting is inmiddels bij iedereen wel bekend. Ook de reisorganisatie voor jongeren bieden een hoge vroegboekkorting op vakanties aan.

Iedereen weet dat vroeg boeken ook daadwerkelijk loont. Zie het als een soort verzekeringspremie die je krijgt voor het tijdig boeken van een vakantie. Niks mis mee. Een reis van tevoren boeken kan je dus veel geld besparen maar dan moet je er wel op tijd bij zijn. De vroegboekkortingen worden maar voor een beperkte periode aangeboden.

Maak jij al gebruik van de vroegboekkorting bij GoGo? Nee? Zonde! Want de vele jongeren die elk jaar weer afreizen naar een zonnige feestbestemming betalen vaak teveel voor hun jongerenvakantie. Zij hadden immers gebruik kunnen maken van een vroegboekkorting maar deden dat niet.

Een vakantie via een van jouw favoriete reisorganisaties voor jongeren kan soms best prijzig zijn. Dus waarom zou je niet profiteren van een hoge vroegboekkorting? Er is om de een of andere manier altijd wel met een korting te boeken! Want als scholier / student heb je maar een beperkt budget. Dus beter houdt je geldt over voor tijdens de vakantie!

Naast een vroegboekkorting kan je natuurlijk ook inspringen op ‘error-fares’ (prijsfouten op websites voor jongerenreizen) of een last minute. Je bent dan afhankelijk van de op dat moment nog “overgebleven” vakanties en waar de reisorganisatie vanaf wil. Beter een bezette stoel dan een lege stoel!

Het is helemaal aan jou of je daarop wilt wachten. Je bent afhankelijk van het aanbod op dat moment en mogelijk zijn de beste vakanties al volgeboekt met een vroegboekkorting! En je kunt natuurlijk niets van tevoren plannen!

Voordelen van een vroegboekkorting

Je weet dat vroeg boeken loont. En dat geld kun je goed gebruiken voor tijdens je vakantie. Een last-minute is misschien leuk als je alleen gaat maar met je vrienden wordt dat lastig. Ik zou het niet aanraden.

Met een vroegboekkorting van GoGo weet je waar je aan toe bent. Je kunt ruim van tevoren plannen waar je naar toe gaat, in welke accommodatie je wilt verblijven en of dat een een 2-sterren of 4-sterren accommodatie moet zijn. De vakantie kan geheel aan jouw voorwaarden voldoen! Je hebt namelijk de eerste keus bij het uitzoeken van jouw vakantiebestemming en weet zeker dat de reis niet is volgeboekt!

Als je al bij een werkgever werkt omdat je bijvoorbeeld een duaal-student bent, dan kun je tijdig van tevoren je vrije dagen plannen.

Ook kun je tijdig beginnen met geld opzij leggen voor jouw ultieme feestvakantie. En door tijdig te boeken kun je veel geld besparen op je jongerenvakantie! Bij een last-minute is dat overigens ook zo maar dan vallen veel andere voordelen weg.

Als je een jongerenreis wilt boeken naar een populaire bestemming, niet flexibel bent qua reistijden en niet naar alternatieven wilt zoeken dan kan ik niet anders dan aanraden om gebruik te maken van een vroegboekkorting!

Nadelen vroegboekkorting

Zijn er dan ook nadelen aan een vroegboekkorting? Je zou het niet verwachten…

Je wilt er liever niet bij stilstaan maar er kan theoretisch van alles gebeuren tussen het moment van jouw boeking en het moment dat je op vakantie gaat. Niet alleen in jouw persoonlijke situatie – denk aan uitgaan relatie of in de familiesfeer –  maar ook voor wat betreft de vakantiebestemming. Denk aan een calamiteit of een natuurramp. Maar ook aan de populariteit van jouw vakantiebestemming. Voorheen was bijvoorbeeld Ibiza “the place to be” en nu Lloret de Mar en El Arenal. Ook dat zal in de toekomst wel weer gaan veranderen.

Houdt er verder rekening mee dat je reisorganisatie eventuele extra kosten mogelijk kunnen doorberekenen. Denk aan sterk gestegen brandstofkosten. Vraag ernaar bij jou reisorganisatie voor jongerenreizen!

Hoelang is de vroegboekkorting geldig?

De vakantiebeurs is de officiële start van het nieuwe vakantieseizoen. alle reisorganisaties hebben hun reisgidsen weer klaar en online staan. zodra het nieuwe reisaanbod beschikbaar is kan er geboekt worden. vanaf dat moment wordt door reisorganisaties meestal gelokt met vroegboekkortingen.

Enerzijds is dit pure marketing maar anderzijds kun je wel degelijk flink besparen op je vakantie. Je wordt beloond voor het vroeg boeken van jouw jongerenreis en daar is niets mis mee!

De vroegboekkortingen gelden voornamelijk (zon) vakanties in de zomervakantie en worden gegeven voor vakanties die geboekt worden tot 1 maart. Met uitzonderingen daar gelaten.

Vroegboekkorting bestemmingen

De vetste bestemmingen vindt je natuurlijk bij jouw favoriete reisorganisatie voor jongerenreizen: GoGo.Heb je het over een jongerenvakantie, dan heb je het over drank, vette feesten, strand en mooi weer. En ’s avonds natuurlijk naar de vetste feesten in één van de populaire discotheken. Maar dan moet je natuurlijk wel een accommodatie hebben dichtbij de uitgaansgelegenheden, het centrum een pinautomaat, bushalte etc…. Zo kun je bijvoorbeeld besparen op taxi kosten.

GoGo begrijpt dat je als scholier / student geen groot budget hebt. Daarom bieden zij vroegboekkortingen op de beste bestemmingen voor jongerenreizen. Denk aan Spanje, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Portugal en Malta.

Accommodatie en faciliteiten

Het hangt natuurlijk van je budget of je voor een een 2-sterren hotel kiest of een 4-sterren hotel. Of een Totally Appartement. Of een vakantie Villa. Of een All inclusive vakantie.

Bedenk goed wat je in en rondom het hotel wilt doen. Als jij je kamer alleen gebruikt om te slapen en verder niet in het hotel te vinden bent dan kun je voor een 2-sterren hotel gaan. Als je veel in- en rondom het hotel te vinden met een cocktail in het zwembad bijvoorbeeld, dan zou ik wat meer geld besteden aan de accommodatie.

Verder kun je ook eens kijken naar 18+ hotels zodat je geen last hebt van ouders met huilende kinderen. Met een 18+ vakantie verblijf je in een hotel met alleen maar jongeren zoals jij die alleen maar hard willen feesten.

Groepsreizen bij GoGo

Heb je plannen om met een grote groep een week lang te gaan feesten op jouw favoriete zonbestemming? Bijvoorbeeld met je klasgenoten of sportvereniging? Je kunt daarvoor naar een speciale pagina gaan bij GoGo. Door GoGo wordt dan super simpel en tegen de beste prijs een groepsvakantie geregeld.

Het voordeel is dat je dan:

  • een op maat gemaakte groepsvakantie krijgt
  • er wordt gezorgd voor vette events op jouw bestemming
  • met de hele groep in hetzelfde accommodatie verblijft
  • en een 24/7 reisleiding tot je beschikking hebt

Ga naar de websitepagina van GoGo voor groepsreizen en vul daar je aanvraag in!

Claim nu jouw vroegboekkorting!

Voor de beste hotels en appartementen zou ik eerst de GoGo Toppers bekijken. De pagina met GoGo toppers is een selectie van de de allervetste hotel en appartementen waar jij party o’clock met alle andere feestbeesten elke zonsopgang meemaakt!

GoGo Toppers met Vroegboekkorting!

Check deze GOGO toppers op vroegboekkorting! Natuurlijk zijn er nog veel meer vette vakanties beschikbaar met een vroegboekkorting!

EL ARENAL

LlORET DE MAR

BULGARIJ – SUNNY BEACK

GRIEKENLAND

TURKIJE

 

ALLE VAKANTIES VAN GOGO ZIEN? GEBRUIK ONDERSTAANDE BANNER!

gogo.nl

(Visited 164 times, 1 visits today)