Discotheek Arena in Blanes

De leukste en grootste discotheek in Blanes is discotheek Arena. Ze hebben twee zalen waar in totaal ongeveer 1600 mensen in kunnen! In de grootste zaal, de Arena, is er voor 1100 mensen ruimte om los te gaan op de laatste hits. In de kleinere zaal, Silvers, is er ruimte voor ongeveer 400 mensen. In deze zaal wordt voornamelijk urban muziek gedraaid en aan het einde van de avond verandert dit in Electro/house.

In de grootste zaal worden regelmatig themafeesten gehouden, waaronder schuimparty’s, Sunsation White, Fuck Off Party, Hollandse avond en de Spaanse avond. Vaak treden hier ook bekende Nederlandse artiesten als Partysquad, Quintino, Vata Gonzalez en Mr. Polska op. In deze zaal wordt voornamelijk house, latin en top 40 muziek gedraaid.

Wil je naar discotheek Arena dan is het misschien handig om eens te kijken wat voor acties de omliggende discotheken en kroegen hebben in combinatie met deze discotheek. Zo kun je bijvoorbeeld maandag naar de Fuck Off Party in Gotcha, waarbij je voor €15 gratis entree, een shooter en zes bier, wijn, sangria, fris of twee cocktails krijgt bij Gotcha en daarnaast nog eens gratis entree en twee consumpties voor Arena.

Als je op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag naar Holland Beach House of Gotcha gaat kun je daar een Maxi-Ticket kopen voor €16 waarbij je drie drankjes bij deze bars krijgt en entree en vier drankjes voor discotheek Arena.

(Visited 20 times, 1 visits today)