Club Vida in Albufeira

Zoek je een hippe club in Albufeira met veel Nederlanders dan moet je zeker eens naar Club Vida gaan. Entreegeld hoef je hier niet te betalen dus je kunt altijd even naar binnen wippen.

Kijk je rond in Club Vida dan zie je overal licht in allerlei kleuren. Het effect hiervan wordt nog eens extra versterkt door een soort van watervallen die je hier ook overal kunt vinden. Je ziet constant water naar beneden lopen achter glazen ruiten, wat een gave sfeer geeft in de club als de spots er op beginnen te schijnen.

Ben je vakantieganger met GOGO dan kom je hier tijdens de populaire Totally Summer Club Edition. Met de Totally Summer Club Edition ben je altijd al verzekerd van de beste dj’s die één keer per week een goed feestje weten te geven voor je. Bekende namen die je hier onder andere voorbij zal zien komen zijn The Partysquad, The Flexican & MC Sef, Ditrcaps en GIRLS LOVE DJs. Naast dit wekelijkse feest draaien er de andere dagen ook dj’s die de voetjes wel van de vloer weten te krijgen. Er wordt hier vooral R&B, moombahton en reggeaton gedraaid.

Wil je hier een glaasje bier of wijn komen drinken dan betaal je daar ongeveer €3 voor. Cocktails zijn hier rond de €6, dit is afhankelijk van je reisorganisatie.

Deze club is te vinden midden in het nieuwe centrum van Albufeira. Club Vida valt wel op, omdat het pand ook buiten met spots met felle kleuren wordt verlicht.

(Visited 106 times, 1 visits today)