Club Sala Vega in Blanes

Een van de populairste discotheken in Blanes is Sala Vega. Voorheen heette deze discotheek Las Vegas. Dit is een gave discotheek waar ook veel bekende dj’s plaatjes komen draaien. Deze grote discotheek biedt ruimte voor zo’n 1200 man en richt zich zomers helemaal op Nederlanders met bekende dj’s en artiesten uit Nederland.

Deze discotheek bestaat uit drie zalen waar je van 23:00 tot 06:00 lekker kunt feesten. De Prime-zaal draait vooral house club, dubstep, progressive, urban en electic. In de Club-zaal wordt vooral latino, dance, funk, R&B en pop gedraaid. Dan is er nog de Oranje Planeet, een zaal die vooral gebruikt wordt voor de Hollandse feesten. Voorbeelden uit de enorme lijst met bekende dj’s en artiesten zijn: Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, Quintino, Partysquad, Dark Rave, De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites.

Je kunt discotheek Sala Vega vinden in het toeristencentrum van Blanes, op het kroegenplein waar de meeste andere bars en discotheken van Blanes zich ook bevinden.

(Visited 152 times, 1 visits today)