Club Heaven in Albufeira

Ben je op zoek naar een moderne discotheek, breng dan een bezoekje aan de in 2012 geopende Club Heaven in Albufeira. De eigenaar heeft deze club geopend nadat hij steeds minder bezoekers kreeg in zijn andere discotheek, Kiss, net buiten het centrum. Hij heeft er toen voor gekozen om een hele nieuwe club te openen in het nieuwe centrum van Albufeira.

Club Heaven is vooral erg populair bij de Nederlandse jongeren. Als je naar binnen loopt heb je duizenden lichtjes om je heen die je leiden naar de grote zaal. Zomers treden hier veel bekende artiesten op. Van Nederlandse bodem zijn bijvoorbeeld Yellow Claw, La Fuente, Vato Gonzalez, Dyna en Sandro Silva al regelmatig wezen draaien in deze club.

Een leuke extra bij Club Heaven is dat zij achter de discotheek een grote tuin hebben mét zwembad. In de middag kun je hier dus al lekker chillen en zwemmen en genieten van een heerlijke cocktail. Cocktails kun je hier misschien ook wel beter drinken dan bier, aangezien je hier voor een biertje rond de €5 betaald en voor een cocktail €6. Dit is misschien redelijk aan de prijs maar als je het vergelijkt met de artiesten die op komen treden dan krijg je zeker waar voor je geld.

Deze club is te vinden in de bekende Barstreet, in het nieuwe centrum van Albufeira.

(Visited 76 times, 1 visits today)