In Lloret de Mar kun je wel honderden clubs bezoeken. Maar welke clubs zijn daadwerkelijk ook de moeite waard? Volgens de proppers van de lokale clubs is HUN club natuurlijk nog altijd de beste. Maar je zult ervaren dat een groot deel van de clubs jou niet passen wat betreft muziek, mensen of sfeer. Daarom op deze website ervaringen van reisleiders. En nu ook van Discotheek Bumpers. Hier lees je waarom Club Bumpers de moeite waard is (of niet 😉  )

Daarom Club Bumpers!

Bumpers Lloret de Mar is door de jaren heen een van de bekendste clubs van Lloret de Mar geworden. Dit betekent een groot gekkenhuis, de gehele zomer door, zonder dat het er ook maar één dag minder druk is.

Denk jij, ik ben op zoek naar een club waar ik onwijs hard kan feesten tijdens mijn vakantie, dan is club Bumpers in Lloret de Mar een goede keuze.

De gemiddelde bezoeker is tussen 19 en 25 jaar en komt uit Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Scandinavië. Het gaat er altijd gemoedelijk aan toe want iedereen wil gewoon keihard feesten en het gezellig hebben.

Als je dan in Club Bumers bent moet je echt even de cocktail Killer Zombie bestellen… Waarom? Ervaar dat zelf maar 😉

De club opent om 21:30 en gaat vaak door tot 06:00 ’s ochtends!

Club Bumpers al eens van binnen gezien?

Bumpers is geen immens grote club, maar heeft wel alle facetten die nodig zijn voor een fantastische avond stappen. Het midden heeft ongeveer plaats voor 500 personen, die op verschillende verhogingen rond en op de dansvloer dansen. Wat betekent dit? Door de verhogingen heeft iedereen goed contact met elkaar en ontstaat al direct een gezellige sfeer. Helemaal omdat in een van de kanten de DJ booth zit, waar een DJ de beste nummers aan elkaar mixt.

Aan de zijkanten bevinden zich de bars en de Grey Goose VIP tables. Wil jij tijdens jouw vakantie VIP zitten in een van de grootste clubs, dan doe je dat natuurlijk met een fles Grey Goose in combinatie met heerlijke mixdranken. Je hoeft niet continue te dansen, want je kunt aan jouw tafel heerlijk relaxen.

Tropische vissen onder de dansvloer

Een dansje wagen? Dat doe je wel op een heel speciale manier. Club Bumpers  heeft een dansvloer met mooie tropische vissen onder zich. Die vissen merken daar overigens niet zoveel van. Maar vooral vroeg op de avond geeft dit een speciale ambiance. Eigenlijk moet je er gewoon een keer binnen geweest zijn om het te ervaren!

Relaxen in de luxe tropische binnentuin van Club Bumpers

Even afkoelen, eten of juist de show stelen, het kan allemaal in de luxe tropische binnentuin van club Bumpers in Lloret de Mar. Overal zijn plekken om heerlijk te zitten, al zijn een aantal plekken extra speciaal. In deze Grey Goose VIP lounges kun jij heerlijk tot rust komen, maar ook shinen, want jij zit namelijk op de top spots van deze tuin. Iedereen ziet je en jij mag jezelf hier zeker speciaal voelen, want niet iedereen kan zich dit veroorloven.

Internationale DJ’s van dichtbij bekijken

De hele week komen de vetste DJ’s langs en bovendien kun jij ze op de eerste rij bekijken, want bij Bumpers staat de DJ super dichtbij het publiek. Dit betekent dat jij Dirtcaps, Mr. Polska en natuurlijk Ronnie Flex, Wildstylez en MC Villain van dichtbij kunt bekijken.

Dus waar je in Nederland steeds dezelfde muziek, DJ’s en mensen meemaakt, zo is het in Club Bumpers in Lloret de Mar totaal anders! Verschillende optreden van een verscheidenheid aan internationale DJ’s en een toeristische trekplaats van mensen over hele wereld! Je komt hier dus ook veel niet-Nederlanders tegen.

Wat betreft muziek is het iedere avond wel anders. Elke avond staat in het teken van een andere muziekstijl. Dus je weet van tevoren of het jouw avond gaat worden of dat je een andere discotheek moet gaan bezoeken. Maar de DJ van die avond maakt het wel wat meer divers door er wat leuke mixen tegenaan te gooien.

 

Bekende artiesten bij Bumpers in 2016

Zoals altijd heeft Bumpers een gezonde mix tussen hardstyle, rap en trap. Dit zorgt ervoor dat er bij Bumpers Lloret de Mar altijd wel iets te vinden is dat jou aanspreekt. Tijdens de zomer van 2016 stonden Wildstylez en MC Villain wekelijks op het podium. Daarnaast waren ook Lil Kleine en Ronnie Flex wekelijks in deze club aan de Spaanse Costa te vinden. Voor iedereen voor wie dit nog niet genoeg is, kwamen ook Mr. Polska en Dirtcaps nog langs om de tent af te breken. Gelukkig is Bumpers hufterproof, want anders was het klaar met deze populaire club met een lange historie.

 

Wat kun jij in 2017 van Bumpers Lloret verwachten?

Natuurlijk gaat Bumpers in 2017 weer open. Zoals elk jaar staat er weer een te gek feestje op jou te wachten. Wil jij komende zomer deel uitmaken van het Bumpers team, denk dan eens aan solliciteren bij deze club. Liever op vakantie naar Lloret de Mar, check dan rechts snel welke aanbiedingen de populairste Nederlandse reisorganisaties hebben. Zo kun je op deze website de beste All Inclusive hotels in Lloret de Mar bekijken of  onze selectie van Appartementen in Lloret de Mar. Zo wordt jouw vakantie goedkoop én zul jij tijdens jouw vakantie Bumpers Lloret de Mar zeker van binnen gaan zien, want die zit in de kroegentocht.

Club Bumpers in voorbereiden voor zomer 2020

Op de Facebook pagina van Club Bumpers kun je zien dat de voorbereidingen voor de zomer van 2020 al in volle gang zijn.

Zo kun je aangeven welk mix drankje je zeker niet wilt missen. Verder is Club Bumpers op zoek naar vloggers en staan er diverse vacatures op de website van Grenzelooswerk.

Natuurlijk is er weer de Springbreak: het grootste eindexamenfeest van Lloret de Mar. Gooi al je examenstress van je af met de SpringBreak zomervakanties. Je vertrekt in de periode van 20 mei t/m 2 juni en dat betekent ook nog dat je buiten het hoogseizoen om een goedkope eindexamenvakantie kunt boeken!

We houden je op de hoogte!

Voor de beste SpringBreak / Eindexamenvakanties ga je naar jouw favoriete reisorganisatie voor jongerenreizen!
Vergelijk direct via:

(Visited 713 times, 1 visits today)