Bio Bio Chersonissos is een van de bekendste clubs onder Nederlanders die op vakantie zijn in deze Griekse badplaats. Elke avond weer staat deze club garant voor een onwijs vet feestje. Dit feestje vindt niet alleen binnen, maar ook buiten de club plaats. Waarom? Club Bio Bio is veel te klein om alle mensen te huisvesten die eigenlijk naar deze club zouden willen. Hierdoor staat een groot deel van de bezoekers buiten en heeft de club de deuren maar open gegooid. Dit betekent echter niet dat het feestje buiten minder aan is als binnen, ook hier gaat iedereen keihard. Ontdek snel meer over Bio Bio Chersonissos.

Dansen in de open lucht, het kan gewoon

Na het succes van Club Bio Bio kun een uitbreiding niet uitblijven, dus werd ook de Bio Bio Plus in het pand ernaast geopend. Nog altijd was dit niet genoeg, maar misschien staan Nederlanders ook wel liever buiten, want ook de hele straat voor deze club is versperd door feestende mensen. Wil jij liever even rustig relaxen, dan kun jij heerlijk relaxen op het terras voor de Bio Bio. Omdat de club direct aan zee ligt heb jij een prachtig uitzicht over de gehele baai en kun je in de verte zelfs Starbeach zien liggen. Zo kun je nog even nagenieten van jouw avond in Chersonissos onder het genot van een lekker drankje.

Bio Bio, je kunt er niet omheen in Chersonissos

Meer kunnen we eigenlijk niet melden over Bio Bio, dus ben jij op vakantie in Chersonissos, ga dan zeker een kijkje nemen bij deze populaire club. Een vakantie boeken naar Cherso, check dan rechts de aanbiedingen van de bekendste reisorganisaties voor jongeren. Zo betaal jij nooit teveel en ben je zeker dat jij tijdens jouw vakantie langs gaat in Bio Bio Club.

(Visited 569 times, 1 visits today)