Club Amnesia Chersonissos

Ben je op zoek naar een moderne club midden in het centrum van Chersonissos, dan is Club Amnesia misschien iets voor jou. Deze club is in 2001 geopend en jongeren van over de hele wereld komen hier graag naar toe. Met gave lasershows, goede dj’s en een mooie inrichting die pas vernieuwd is, heeft Club Amnesia alles voor een geweldig avondje uit. De club is geopend van 23:00 tot 08:00 dus genoeg tijd om hier wat dansjes te wagen.

Voor de gaafste feesten kun je ook zeker goed bij deze exclusieve club terecht. Ga bijvoorbeeld eens naar de NEON-splash party of de Clubnight van Beachmasters waarbij er gave artiesten komen optreden. Mocht je meedoen aan de kroegentocht in Chersonissos dan kom je ook bij Club Amnesia terecht.

Een bier of wijn in deze club kost je rond de €2 á €3 en voor cocktails betaal je ongeveer €4. Drink je liever wat fris dan kost dat je €2 en wil je een energy drink dan betaal je daar net als een cocktail €4 voor.

Club Amnesia is te vinden in een zijstraat van de boulevard, aan de tegenovergestelde richting van Starbeach. Omdat deze club zo bekend is zal het niet lastig zijn om hem te vinden!

(Visited 175 times, 1 visits today)