De beste campings van Salou, welke camping Salou moet jij kiezen voor jouw vakantie. Op deze website vind jij drie erg goede campings die jouw vakantie in Salou fantastisch kunnen maken. Het ligt namelijk echt niet alleen aan de bestemming, ook jouw verblijf en de locatie van jouw verblijf zijn van cruciaal belang voor een zorgeloze vakantie. Bekijk de populairste en beste campings in Salou en kies de camping waarop jij deze zomer gaat verblijven.

Verblijven op de camping in Salou

Verblijven op een camping in Salou is enerzijds een goedkope mogelijkheid, maar anderzijds is het een mogelijkheid om direct in contact te komen met anderen. Op de camping Salou maak je immers twee keer zo snel contact dan in een hotel of appartement. Hieronder hebben wij de drie beste campings van Salou voor jou op een rij gezet. Het enige dat jij hoeft te doen is te bepalen welke het beste bij jou en jouw vrienden past. Duik snel in het aanbod en vind de ideale camping voor jouw vakantie in het mooie Salou.

Camping La Union (8,7)

Camping La Union Salou is een populaire camping in Salou. Deze camping is geschikt voor iedereen, maar de camping onderscheidt zich door een deel dat enkel door jongeren wordt bewoont. Dit betekent comfortabel ingerichte tenten met alles wat jij nodig hebt op slechts 200 meter van het nachtleven van Salou. De camping Salou zelf beschikt over een buitenzwembad en een goed restaurant, waar het ook ‘s avonds heerlijk vertoefen is. Samen barbecuen doe je natuurlijk bij de barbecue op het terrein, maar eerst doe je gezellig inkopen bij de supermarkt, die ook op de camping Salou te vinden is. Kortom, een heerlijke camping op een steenworp afstand van het uitgaansleven van Salou.

Camping La Pineda de Salou (6,8)

Camping La Pineda de Salou is een van de beste campings van Salou. Deze camping ligt in een rustige en schilderachtige omgeving. Het is misschien iets verder lopen naar de plek waar jij moet zijn om uit te gaan, al is het slechts 500 meter lopen naar Pineda Beach. Er zijn op de camping drie buitenbaden, een spa en natuurlijk gratis WIFI. Elke accommodatie is luxe ingericht en beschikt over alles dat nodig is voor een heerlijke vakantie. Heb jij iets extra’s nodig, loop dan rustig even langs de 24 uur per dag geopende receptie van deze camping in Salou. Een heerlijke camping om het uitgaansleven te combineren met natuur.

Camping Sangulí (6,5)

Houd jij van een levendige vakantie, dan is camping Sangulí in Salou waar jij naar op zoek bent. De camping ligt direct aan het strand en ligt op slechts 500 meter van het bruisende centrum van Salou met alle uitgaansgelegenheden. Er zijn vier zwembaden en ook tennisbanen, volleybalvelden, een voetbalveld en een basketbalveld. Ook de verblijven op deze camping zijn luxe ingericht, al behoort het boeken van een staanplaats ook tot de mogelijkheden bij een verblijf op deze camping in Salou. Klik snel door wanneer jij meer wil weten over deze populaire camping in Salou aan de Costa Dorada.

(Visited 246 times, 1 visits today)