Ben jij op zoek naar een top appartement of een villa, dan zit je goed bij Vilanova Resort in Albufeira. De appartementen en villa’s liggen aan het begin van de strip in het nieuwe centrum van Albufeira, waar jij avond na avond naar huis kunt kruipen. Bovendien kun jij lopend naar het strand, al is bij jullie eigen zwembad blijven liggen natuurlijk ook goed. Je verblijft op een toplocatie, midden in het centrum, maar toch heb jij niet door dat je jezelf midden in het centrum bevindt. Doordat jij bovendien verblijft op basis van logies kun je zelf bepalen waar je gaat eten. Er zijn super veel goede restaurants in Albufeira, dus eigenlijk hoef jij jezelf daar ook al niet druk om te maken.

Beachmasters aanbiedingenGOGO aanbiedingenGoFun aanbiedingen

Faciliteiten in Vilanova Resort Albufeira

Vilanova resort Albufeira beschikt over appartementen en twee-, drie- en vierpersoons appartementen, midden op de strip van Albufeira. Naast de verblijven is er een groot buitenzwembad met voldoende ligbedden. Zijn deze vol, dan kun jij ook de schaduw opzoeken onder een van de vele bomen langs het zwembad. Doordat het in de avond afkoelt in Albufeira hoef jij jezelf niet druk te maken over de airconditioning, die ontbreekt. Ook de villa’s en appartementen koelen namelijk snel af, waardoor je ‘s avonds lekker kunt slapen.

Ervaringen van gasten

“Het is heel leuk om met jongeren heen te gaan. Het was netjes. We hoorde later dat er wel gestolen werd en dan vooral op de begane grond maar het was verder allemaal super in orde”
“Ontzettend leuk appartementen complex. Ligt echt gewoon direct aan de strip, maar je hebt er geen last van als je wilt slapen. Personeel is vriendelijk.”
“Wij zaten in een villa vlakbij het zwembad en een leuk terrasje. er waren veel jongeren, maar ‘s nachts hebben we geen last gehad van geluidsoverlast!”

Pluspunten

+ Direct aan de strip in het nieuwe centrum
+ Mooie appartementen en villa’s
+ Meest geboekt door jongeren in Albu

Minpunten

10 minuten met de taxi naar het oude centrum
Geen airconditioning

Appartementen Vilanova Albufeira aanbiedingen

Goedkoop verblijven, midden in het centrum van Albufeira, klinkt ideaal. Boek direct jouw vakantie naar Albufeira in dit mooie appartementencomplex. Maar niet voordat jij hebt gekeken naar de geldende appartementen Vilanova Albufeira aanbiedingen. Hier kom jij direct achter door hieronder naar de verschillende aanbieders door te klikken.

Check prijs bij BeachmastersCheck prijs bij GOGO

(Visited 180 times, 1 visits today)