Direct aan het strand gelegen bevindt zich jouw appartement in appartementen Salamar in Lloret de Mar. Het strand en de boulevard bevinden zich direct voor de deur, waardoor jij vanuit je bed meteen kunt beginnen met bijkleuren op het strand. Loop je naar rechts, dan kom je binnen no-time op de strip van Lloret de Mar. Vanuit hier kun jij ‘s nachts zo naar huis rollen, ideaal. Je verblijft in appartementen Salamar op basis van logies, dus je kunt iedere dag zelf bepalen waar jij gaat eten. Gelukkig zijn er genoeg goede restaurants in Lloret de Mar, al is ook een bezoekje aan Patathuis de Koe natuurlijk een slimme en bovenal lekkere optie tijdens jouw jongerenvakantie in deze badplaats aan de Costa Brava.

Beachmasters aanbiedingenGOGO aanbiedingenGoFun aanbiedingen

Faciliteiten in appartementen Salamar

Appartementen Salamar in Lloret de Mar heeft verschillende soorten appartementen. Zo kun jij kiezen voor een appartement aan de zeekant, of een appartement aan de kant van de stad. Je begrijpt het al, het verschil in uitzicht vanaf jouw balkon is natuurlijk groot. Is dit echter ook belangrijk voor jou, dat bepaal je zelf. Welke kant je ook kiest, je krijgt een ruim appartement, dat is voorzien van alles dat jij nodig hebt. Het complex heeft geen zwembad, maar dat wordt dik gecompenseerd door de fantastische ligging aan het strand. Een groter zwembad dan de zee ga jij namelijk echt niet vinden!

Ervaringen van gasten

“Salamar ligt dichtbij het centrum en bij het strand, de ligging is echt super. Bewaking is aardig, wees gewoon beleefd tegen ze dan doe je er je voordeel mee.”
“Ook zat het hele appartementencomplex vol sociale Nederlandse jongeren. Aan de achterzijde zijn de balkons wat minder ruim en wat minder leuk uitzicht, dus als je de keuze hebt zou ik sea view zeker aanraden.”
“Prima vakantie gehad, goede ligging balkonnetje erbij. zeer geschikte locatie voor een poar neem’n.”

Pluspunten

+ Direct aan het strand
+ Perfect voor jongeren
+ Ruime en nette appartementen

Minpunten

Niet voor gezinnen

Appartementen Salamar aanbiedingen

Wil jij daadwerkelijk boeken, dan is het slim om vooraf nog even te kijken naar goede aanbiedingen voor dit appartement in Lloret de Mar. Met de onderstaande drie buttons weet jij direct waar je aan toe bent. Zo vind je razendsnel de beste prijs. Gevonden, boek jouw vakantie vandaag nog.

Check prijs bij Beachmasters

(Visited 125 times, 1 visits today)